LUAJ DHE MËSO

Luaj dhe Mëso është veqori unike e Autoshkolla e cila ju mundësoni që ti përvetësoni njohurit për rregullat e përgjithshme të komunikacionit.

Loja përmbehet prej pyetjeve nga testet të ndryshme.


Plotesoni të dhënat më poshtë dhe kliko butonin Regjistrohu dhe Luaj.

Të dhënat tuaja do të mbrohen me ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale në Republikën e Shqipërisë.

Tabela e Lidereve
Emri Pyetje Pikë
Rudina Alushi 87 87
Saida Turmetaj 68 68
Tea Fori 41 41
Luka Tanku 40 40
Noci Nd 35 35
Klajdi.dajlanaj96@gmail.com 32 32
Enxhi Karaj 28 28
Rexhina Kurti 26 26
Denada Xhemalollari 25 25
Repajardita@gmail.com 25 25
Emri Pyetje Pikë
Rudina Alushi 122 122
Saida Turmetaj 68 68
Aleksandra Thoma 65 65
Valbona 63 63
Luka Tanku 54 54
Olda Tafxhafa 42 42
Tea Fori 41 41
Alfred Emiri 37 37
Mahip Tahipi 36 36
Noci Nd 35 35
Emri Pyetje Pikë
Artur Okshtuni 286 286
Gerti Bleta 176 176
Bledar Noke 173 173
Edmond Komino 148 148
Geri 132 132
Rudina Alushi 122 122
Andri Ramlikaj 117 117
Rezeart Bodlli 117 117
Andi 113 113
Zamir Bylyku 112 112