AUTOSHKOLLA AL
Lajm

TESTI TEORIK I RI

6489 Lexime

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor në Shqipëri operon me Testin Teorik (B) të rishikuar në 45% të volumit: Janë eleminuar 1199 fjali ngatërrestare dhe jane korrigjuar 1848 fjali me gabime!

Testi Teorik i ri:

  • Më i kuptueshëm
  • Më korrekt
  • Më praktik
Nga 4864 pyetje do jenë 3665, -25%
Nxisim gjithë aplikantët, kursantët, të mësojnë, të stërviten sa më shumë me testin online përmes aplikacionit Autoshkolla AL, të besojnë te testi i ri që është i kalueshëm me impenjim normal, të mos bien pre e asnjë miti apo frike! Ndiq Autoshkollën, mëso, kaloje vetë! Ndërsa një ndihmesë të madhe për praktikë dhe metoda atraktive për të mësuar i gjeni në aplikacionin Autoshkolla AL. Ashtu si DPSHTRR, Autoshkolla AL poashtu gjithmonë e përkrah edukimin cilësor dhe testimin e drejtë për patentë shofer. Andaj testoni veten përmes testeve të Autoshkollës në website dhe shënoni pikët maksimale.Na ndiqni në rrjetet tona sociale: Facebook dhe Instagram për të mësuar më shumë