AUTOSHKOLLA AL
Lajm

Te lire vetem deri ne ora 13:00

2077 Lexime

Autoshkolla Shqipëri ju informon se në territorin e Republikës së Shqipërisë është I lejuar qarkullimi i automjeteve vetëm nga ora 05:00 – 13:00 vetëm për ata që kanë autorizim dhe arsye për të lëvizur, shkuar apo kthyer në punë. Ndërkohë pas orës 13:00 nuk lejohet qarkullimi për asnjë lloj arsye, të vetmet automjete që mund të levizin lirshëm janë ato që transportojnë mallra ushqimore dhe farmaceutike, policia, ambulance, ushtria dhe kompanitë mediatike. Respektoni udhëzimet qeveritare për parandalimin e COVID 19, kujdesuni për jetën tuaj dhe atë të tjerëve – AUTOSHKOLLA JU DO!