AUTOSHKOLLA AL
Artikull

Reflektim / Nuk është një kartë - është armë

2476 Lexime

Ditet e fundit sheh aksidente, sheh gabime ne drejtimin e makines, sheh kembesore qe nuk respektojne rregullat e qarkullimit e ajo cka te vjen keq jane te rinjte te cilet duan te marrin lejen e drejtimin vetem qe te drejtojne automjetin.

Me kujtohet fjalia e gjyshit kur bleva makinen time te pare, ende ate kam; "Kujdes se ke nje arme ne dore tani" 

Fillimisht nuk e kuptova nderkohe qe tani po, tani e shoh cdo te thote ajo arme, te vrasesh njerez, te lendosh veten, te besh tragjedi me duart e tua.

Pikerisht keto fjali shume te shkurtera jane per ata individe te cilet po mesojne rregullat e qarkullimit, per te marre testin e teorise e me pas per tu pajisur me lejen e drejtimit; "KUJDES SEPSE PO MESONI SI TE PERDORNI NJE ARME NE DUART TUAJA"

Mesoni jo per te marre lejen e drejtimit, por per ti sherbyer vetes dhe komunitetit, mos e mesoni me frike por me idene se do u sherbeje ne te ardhmen.


PS: Nqs doni te mesoni shpejt e ne menyre efektive, jeni te lire te shkarkoni FALAS aplikacionin AUTOSHKOLLA.


Autoshkolla Shqiperi