Artikull

Pronarët e autoshkollave - "Masat e reja, kosto e madhe për ne"

442 Lexime

Kryeministri Rama ditën e djeshme lajmëroi hapjen e autoshkollave fizike, nje lajm ky i mirepritur nga te gjithe kursantet te cilet kane qene ne pritje per te marre lejen e drejtimit por masat e nderrmara ne hapjen e ketij biznesi duket se po kundershtohen nga pronaret e autoshkollave te cilet rrefejne per Autoshkolla Shqiperi se eshte e pamundur per ta te ndjekin keto masa rigorozisht duke treguar se nuk kane vend mjaftueshem per 30 kursante njekohesisht per ti vendosur ne 1.5 metra distance apo te mbajne vetem nje kursant ne makine, ku do te jete kosto ekstra karburanti, i cili pavarsisht se gjate pandemise ne gjithe boten cmimi i tij ka rene, ne Shqiperi vazhdon ende te jete njesoj.

Nderkohe te lumtur jane kursantet te cilet prej me shume se 2 muajsh prisnin te rregjistroheshin apo dhe te mbaronin provimet teorike dhe praktike, nderkohe qe shifrat per aplikim ngelen te njejta