LUAJ DHE MËSO

Luaj dhe Mëso është veqori unike e Autoshkolla e cila ju mundësoni që ti përvetësoni njohurit për rregullat e përgjithshme të komunikacionit.

Loja përmbehet prej pyetjeve nga testet të ndryshme.


Plotesoni të dhënat më poshtë dhe kliko butonin Regjistrohu dhe Luaj.

Të dhënat tuaja do të mbrohen me ligjin për mbrojtjen e të dhënave personale në Republikën e Shqipërisë.

Tabela e Lidereve
Emri Pyetje Pikë
Eda Gjeci 37 37
Nika 30 30
Ermir Aliaj 23 23
Bekim 22 22
Beikeni Brikeni 18 18
Rovena Xhafa 17 17
Ledio Misku 14 14
Besmir Haxhija 11 11
Flogert Kola 10 10
Xhulia Messi 10 10
Emri Pyetje Pikë
Eda Gjeci 38 38
Ermir Aliaj 37 37
Ledio Misku 37 37
Nika 30 30
Anxhela Togu 29 29
Bekim 26 26
Merita Sinani 23 23
Beikeni Brikeni 23 23
Drilon Jupa 21 21
Bilal Velcani 19 19
Emri Pyetje Pikë
Artur Okshtuni 286 286
Edmond Komino 148 148
Andri Ramlikaj 117 117
Rezeart Bodlli 117 117
Deon 107 107
Alvaro Coli 96 96
Lira 94 94
Zef Prendaj 88 88
Sejvi 88 88
Bledar Aliaj 83 83