Artikull

Analizë nga Autoshkolla Shqipëri - Një apo shumë autoshkolla fizike?

189 Lexime

Analize nga Autoshkolla Shqiperi – me mire nje apo shume autoshkolla?

 

Ne Shqiperi dhe ne rrugicat e saj eshte veshtire mos gjesh nje zyre e cila te quhet AUTOSHKOLLE aty ku cdokush mund te mesoje rreth rregullave te qarkullimit rrugor e te testohet e pajiset me nje leje drejtimi per mjetin qe ai do te drejtoje, por CFARE PO NDODH NE SHQIPERI?

Pyetja qe shtrohet ditet e sotme eshte se a eshte ky treg I mesimoreve te lejeve te drejtimit duke ecur ne baze te ligjit, duke respektuar ligjin ne teresi, a jane njerezit brenda ketyre autoshkollave mjaftueshem te afte per te mesuar te tjeret, a ka kontrolle te mjaftueshme nga instancat zyrtare per te bere kontrollin e imtesishem ketyre autoshkollave?

Ne nuk duam te dalim ne asnje konkluzion, ne duam t’iu pyesim ju, SI MENDONI?